Wijkraadsleden

Wie zitten er in de wijkraad?

Naam: Roel Meeuwsen
Belangstelling: Voorzieningen 0-16jr, Verkeer, Milieu en (bestemmings)plannen
Mail: verkeer@wijkraadleidscherijn.nl

Roel Meeuwsen

Naam: Walther Creebsburg
Woont in: ‘t Zand
Lid van de commissie: Veiligheid, Voorzieningen (Welzijn)

Walther Creebsburg

Naam: Jeroen Boom
Woont in: ’t Zand
Heeft belangstelling voor: natuur, infra, horeca

Jeroen Boom

Naam: Chris Douwes
Woont in: t Zand
Belangstelling voor: Veiligheid en Leidsche Rijn maken we Samen

Na 4 jaar wonen in Leidsche Rijn wil ik ook een bijdragen leveren aan de ontwikkeling van onze wijk en die mogelijkheid zie ik in deelname aan de wijkraad.
Mijn ervaring als adviseur en lid van ondernemingsraden komt daarbij goed van pas. Want een wijkraad heeft veel overeenkomsten met het werk van een ondernemingsraad. Je adviseert de leiding vanuit je kennis van het werk “op de vloer” en je contacten met anderen.
Mijn ervaring ligt op het gebied van gezondheidszorg en cultuur.
Naast de wijkraad zit ik in een adviesgroep van een ggz organisatie en werk als lichtontwerper voor een theater in Zeist.

Chris Douwes

Naam: Mounhim Tahtahi
Belangstelling voor: Jeugd, Cultuur, Vreedzame samenleving

Door onze kinderen die hier in Leidsche Rijn zijn geboren is mijn band met Leidsche Rijn nog sterker geworden dan die al was. We wonen in een hele mooie wijk. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het een mooie wijk blijft. Via de wijkraad Leidsche Rijn hoop ik een actieve bijdrage hieraan te kunnen leveren.

Mounhim Tahtahi

Naam: Jan Pardon
Woont in: Terwijde
Belangstelling voor: Cultuur, groen, welzijn en milieu

Vanaf februari 2004 woon ik met mijn vrouw in Terwijde. Wij zijn wel de pioniers van de wijk en hebben de wijk in al die jaren zien groeien. Met veel belangstelling heb ik altijd de plannen in de wijk, maar ook in geheel Leidsche Rijn gevolgd, omdat ik dat leuk vind, maar ook belangrijk omdat het mijn eigen woonomgeving is. Tot voor een jaar ben ik in de culturele sector werkzaam geweest en ik heb onder andere het kunstencentrum in de Cultuurcampus (Vleuterweide) mede vormgegeven. Daarnaast ben ik afgevaardigde geweest in de Culturele commissie van Leidsche Rijn. In onze straat ben ik een aantal jaren actief betrokken geweest bij de buurtfeesten, onder andere als mede-organisator , maar ook als muzikant. In de wijkraad wil ik me bezig houden met de culturele voorzieningen, maar ik denk ook graag mee over andere zaken. Als imker ben ik natuurlijk ook zeer betrokken bij groen/bloem en milieu.

Jan Pardon

Mark Pijlman

Rianne Wetzels

Remco Mantel