Wijkraadbijeenkomst (thema natuur)

Wijkraadbijeenkomst (thema natuur)

tijd: wo 08 jul 2015 - 20:00 uur

locatie: Desto
adres: Componistenlaan 1, Utrecht, Nederland

Leidsche Rijn NATUURlijk – NATUURlijk Leidsche Rijn

De Wijkraad Leidsche Rijn organiseert op 8 juli 2015 een avond waarbij zij graag met bewoners, belanghebbenden en geïnteresseerden in gesprek gaan over natuur en groen in Leidsche Rijn.
Op deze avond horen wij graag hoe ú het Maxímapark ervaart, beleeft en zou willen zien voor de toekomst! Daarnaast willen wij graag met u in gesprek gaan over de plannen voor zelfbeheer van het Maximapark. Dit doen we onder meer naar aanleiding van de uitkomst van de wijkraadpleging. Het invullen van de wijkraadpleging stellen wij zeer op prijs en treft u hier aan: www.wijkraadleidscherijn.nl.
Daarnaast zullen we de uitkomst van de wijkgroenplannen bespreken en zouden wij graag met u van gedachten wisselen over diverse groen en NATUUR onderwerpen (onder andere de groenstrook bij Amsterdam Rijnkanaal, het Willem Alexanderpark, Oude Bomen in Leeuwensteyn), het gebruik en inzet van subsidies voor ‘vergroenen’ van de wijk en wie weet heeft u een goed idee voor een tweede Leidsche Rijn Park?
We zien u graag op 8 juli 2015, waar alle ruimte is om met elkaar over deze onderwerpen van gedachten te wisselen, ervaringen uit te delen en te discussiëren.
De avond start om 20 uur in het paviljoen van de Sportpark De Vryheit (Desto) aan Componistenlaan 1 3451 SX Vleuten en zal ongeveer omstreeks 22 uur eindigen.

persbericht: [Download niet gevonden]
concept notulen 17 juni 2015: [Download niet gevonden]

na de vergadering:
wensboom: [Download niet gevonden]
presentatie commissie Groen: [Download niet gevonden]
presentatie Máximapark Louke Visser: [Download niet gevonden]
notulen: [Download niet gevonden]

Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement.