Wijkraad Leidsche Rijn organiseert op woensdag 25 mei 2016 haar jaarlijkse avond over het onderwerp “natuur, groen en duurzaamheid in Leidsche Rijn” waarbij zij graag bewoners, belanghebbenden en geïnteresseerden informeert en met ze in gesprek gaat.

Op deze avond bespreken wij de uitvoering van de wijkgroenplannen. Maar ook de laatste ontwikkelingen over de parken in onze wijk, zoals de nieuwe park organisatie Máximapark en de ontwikkelingen over de nieuwe parken in Rijnvliet en Park Leeuwensteijn.

Een spreker van ZOUT (zoogdieren Utrecht) komt uitleg geven over vleermuizen en hun behuizing in Leidsche Rijnen en de paddenoverzetgroep doet verslag over de padden in Langerak. Ten slotte willen we u graag informeren over de plannen van de gemeente Utrecht over de zonneweides.

We zien u dan ook graag op 25 mei 2016 bij RoodNoot, waar alle ruimte is om met elkaar over deze onderwerpen van gedachten te wisselen, ervaringen te delen en te discussiëren over al deze groene ontwikkelingen in Leidsche Rijn.

De locatie is Stadserf Roodnoot, Oude Vleutenseweg 33, de historische boerderij aan de voet van de Gele brug.
Kom je met de auto: P op terrein beneden bij CineMec kost € 4,50 / avond.  Maar je kunt gratis parkeren op het Berlijnplein boven bij CineMec en dan circa 4 min. lopen. Uitgebreide routeinformatie is te vinden op roodnoot.nl/contact-route.

 

Voor geïnteresseerden is er de mogelijkheid om een korte rondleiding door Boerderij Roodnoot en Stal Thamen (ook daar gelegen) te krijgen om 19.30 uur.

De avond start om 20 uur en zal ongeveer omstreeks 22 uur eindigen.
Met na afloop natuurlijk gelegenheid tot napraten bij een drankje.
Inloop met koffie is mogelijk vanaf 19.45 uur.