Op dinsdag 19 mei 2015 wil de wijkraad Leidsche Rijn graag van de bewoners en aanwezigen horen wat zij nu denken over de huidige (aangepaste) plannen voor Leidsche Rijn Centrum.

Via een korte inleiding / samenvatting van de 2 recente informatieavonden over het kleiner geworden kern winkelgebied met enkele afbeeldingen, willen wij de aanwezigen graag meenemen naar wat de wijkraad al recent opgehaald heeft (oa uit de grote wijkraadpleging 2014) en informeren kort welke initiatieven er al zijn om met bewoners in gesprek te gaan over Leidsche Rijn Centrum. Ook delen we graag waar informatie opgehaald kan worden om bij te blijven over de nog komende ontwikkelingen.

Maar tijdens het hoofdbestanddeel van deze avond zal een interactieve bijdrage van de anwezigen gevraagd worden. In groepjes zal erop diverse aspecten van het hele plan Leidsche Rijn Centrum in gegaan worden. In meerdere rondes kunnen meningen, reacties, ideeën, zorgen etc. gedeeld worden met de wijkraad en andere aanwezigen. En willen we op deze wijze zoveel mooie, verse en bruikbare input uit de wijk ophalen en indien nodig verwerken we ze tot vragen / advies aan de Gemeente Utrecht, want ook de bewoners van Leidsche Rijn maken graag samen ons langgekoesterde Centrum.

Uiteraard zal er ruimte zijn voor vragen en een discussie.

Aanvang 20 uur (inloop 19.45 uur) / Afloop vergadering 22 uur met korte naborrel.
Locatie: de kinderKunstBoerderij De Vrijstaat
gelegen in Leidsche Rijn Centrum (Hogeweide 3)

Namens Bestuur wijkraad Leidsche Rijn

Evalien van’t Veen & Adam Almarini                                                                      ma 11 mei 2015, LR

Voor meer informatie & agenda kun u terecht op website www.WijkraadLeidscheRijn.nl