Wijkraadavond Mens en Samenleving

Wijkraadavond Mens en Samenleving

tijd: wo 20 sep 2017 - 20:00 uur

locatie: De Boogh/Hof 't Spoor
adres: Operettelaan 629, Terwijde, Utrecht

De wijkraad Leidsche Rijn organiseert op 20 september een wijkraadavond van de commissie Mens en Samenleving.

De wijkraad heeft besloten om in een andere vorm de commissies vorm te geven en zo meer aansluiting te hebben met de raadscommissies van de gemeente Utrecht. Op deze avond zal dan ook de nieuwe commissie Mens & Samenleving bredere onderwerpen bespreken. De belangrijkste en de meest besproken van de afgelopen tijd: participatie. Met name willen we vragen naar de stand van zaken met betrekking tot de participatieprocessen van o.a.: De wijkambities en de tijdslijn waarin de gemeente hoopt dit af te ronden, de aanpassing van de Musicallaan, de verschillende buurthuizen (huiskamers) in de wijk, maar ook zullen we de gemeente bevragen over het participatieproces rondom de 2 gekozen locaties voor de nieuwe Tippelzone.

Het doel van de avond voor de wijkraad is om organisaties, bewoners en gemeente te informeren en te bevragen. We willen weten wat er speelt en wat er leeft maar ook om bewoners op te roepen om mee te denken en mee te doen! De Wijkraad is altijd op zoek naar betrokken bewoners om lid te worden van de Wijkraad Leidsche Rijn!

We nodigen bewoners, belanghebbenden en geïnteresseerden uit om die avond De wijkraadavond wordt gehouden in de Boogh aan de Operettelaan 292 in Terwijde en start om 20:00 uur. Rond 22:00 uur verwachten wij de avond te eindigen.

Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement.