Wijkdialoog over wijkambities

De wijkmanager van Leidsche Rjjn heeft alle bekende actieve Leidsche Rijners uitgenodigd voor een dialoog over de wijkambities voor 2014.  Bent u niet uitgenodigd maar vertegenwoordigt u een organisatie in Leidsche Rjjn, of bent u persoonlijk actief betrokken bij de wijk, neem dan contact op met het wijkbureau. Zie helemaal onderaan voor het telefoonnummer of e-mailadres.

—————–

Hoe ziet Leidsche Rijn er in 2014 uit? De gemeente Utrecht streeft naar een wijk waar iedereen naar tevredenheid kan wonen, leren, spelen en werken. Deze ambitie bereiken kan niet zonder u als bewoner, ondernemer of professional in de wijk. De gemeente gaat daarom graag met u hierover in gesprek in een wijkdialoog.

Wijkdialoog
Om van a naar b te komen, wil de gemeente samen met u keuzes maken. De gemeente kent bewoners en de wijk en doet al een voorzet in de keuzes. In de bijlage leest u hierover. Tijdens de wijkdialoog wil de gemeente de keuzes met u bespreken en samen prioriteren.

Wie:                     Zie genodigdenlijst in de bijlage
Wanneer:              Dinsdag 6 december 2011,
20.00 – 22.00 uur
Waar:                   Informatiecentrum Leidsche Rijn
Verlengde Vleutensebaan 32,
Utrecht
Gespreksleider:       Paul Hartman
Gespreksvorm:        Dialoog met gespreksregels
Voorbereiding:        Zie ambities in de bijlage

Contact
Graag ontmoet ik u op 6 december. Wilt u vooraf laten weten of u erbij bent? Dit kan via leidscherijn@utrecht.nl of 030 – 286 72 18.
concept wijkambities 2014